Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Το visitgreece.gr αλλάζει πρόσωπο

Σήμερα, 31 Μαρτίου 2010, το visitgreece.gr αλλάζει πρόσωπο.

Η νέα ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε είναι το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας 28 ημερών.

Δημιουργήθηκε από ελάχιστους ανθρώπους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για το κράτος, αξιοποιώντας στο έπακρο ό,τι μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε από το παρελθόν.

Βασιστήκαμε στην πολύτιμη βοήθεια του προσωπικού του ΕΟΤ, στην εθελοντική προσφορά εμπειρογνωμόνων αλλά πάνω απ’ όλα στην πίστη της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού ότι είναι άμεσα και απόλυτα αναγκαία για τη χώρα μας και την προβολή της στο εξωτερικό η συγκροτημένη και στοχευμένη διαδικτυακή της παρουσία.

Όταν ξεκινήσαμε, βρήκαμε ένα διαδικτυακό έργο χωρίς καμία συγκεκριμένη στόχευση, κόστους περίπου 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, 3,5 χρόνων, δίχως ταυτότητα, δίχως υπηρεσίες, δίχως καμία πρόβλεψη για την παρουσία της χώρας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δίχως μέλλον, μια και δεν υπήρχε καμία πρόβλεψη για το πως θα λειτουργεί.

Σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα μιας μακράς πορείας με συγκεκριμένο στόχο:

Την προβολή της χώρας μας στο διαδίκτυο με συνέπεια, αναδεικνύοντας την ταυτότητά της, μέσα από διαδραστικές υπηρεσίες και κανόνες λειτουργίας, που αναδεικνύουν κάθε πλεονέκτημα και δυνατότητα που έχει η Ελλάδα, κάθε ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της πατρίδας μας. Όλα, δηλαδή τα πλεονεκτήματα και τον πλούτο της χώρας μας, που αποτελούν κριτήριο επιλογής για τους επισκέπτες του κόσμου αλλά και την αιτία για να την αγαπάμε εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες.

Πιστεύουμε ότι το διαδίκτυο είναι σήμερα το πιο αποτελεσματικό εργαλείο επικοινωνίας, παροχής υπηρεσιών, συμμετοχής αλλά και οργάνωσης. Γι αυτό στρατηγική μας επιλογή αποτελεί η χρήση όλων των δυνατοτήτων της τεχνολογίας.

Ξεκινήσαμε οργανώνοντας το περιεχόμενο μας με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνεται άμεσα πρώτα απ’ όλα ο χρήστης. Γνωρίζουμε ότι έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε, γνωρίζουμε πως έχουμε κενά, γι αυτό και αναπτύξαμε έτσι την αρχιτεκτονική του κόμβου ώστε να μπορεί να δεχθεί καθημερινά νέο περιεχόμενο.

Ανασχεδιάσαμε το site δίνοντας έμφαση στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Ελλάδας, ειδικά μέσα από φωτογραφικό υλικό, βάζοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει ο τόπος μας στον επισκέπτη.

Αναπτύξαμε βασικές πλην όμως αυτονόητες υπηρεσίες, που έλειπαν από την προηγούμενη ιστοσελίδα. Όπως η εγγραφή σε newsletter, με στόχο την τακτική ενημέρωση των χρηστών μας για τα νέα της χώρας μας, φέραμε την ελληνική επικράτεια στη πρώτη σελίδα μέσω του χάρτη.

Διαμορφώσαμε profiles στα βασικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με στόχο τη διαδραστικότητα αλλά και τον πολλαπλασιασμό του μηνύματος μας.

- facebook page
- youtube page
- flickr page

Ξέρουμε πως έχουμε κάνει απλώς την αρχή. Γι αυτό και χρειαζόμαστε την κριτική και τις προτάσεις σου για την βελτίωση αυτής της πρώτης μας προσπάθειας αλλά και για την διαμόρφωση των επόμενων σταδίων του έργου.

για την Επιτροπή Διαδικτύου και Νέων Μέσων του ΕΟΤ

Αίγλη Μπαλαμάτση

26 σχόλια:

  1. Πραγματικά συγχαρητήρια για την προσπάθεια σας.!

    Δεν γνωρίζω αν κάνανε εντελώς δωρεάν όλοι αυτή την προσπάθεια, δεν έχω καταλάβει ακόμα ποιοι είστε και γιατί το κάνετε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω κάνει στα περισσότερα κοινωνικά μέσα δικτύωσης subscribe, έχετε πράγματι υλικό που δύσκολα μπορεί κάποιος να το βρει σε άριστη ποιότητα όπου και πρέπει να είναι ένα υλικό προώθησης όπως το τουριστικό. Μου αρέσει το καυστικό σας κείμενο στο σύνδεσμο BETA, και οι αναφορές σας στο παλιό υλικό, στιλ και "τιμοκατάλογο" που είχε το site και όλοι η τουριστική μας καμπάνια.

    Από εμένα ένα μεγάλο BRAVO και αμέριστη στήριξη και κριτική.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραγματικά έχετε πολύ δρόμο να κάνετε. Είναι καλό όμως ότι ξεκινήσατε.

    Θα ζητηθούν από κανένα τα 1.200.000 που πέταξε το Υπουργείο στο προηγούμενο site; Αυτά είναι λεφτά δικά μας, δεν μπορεί να τα δίνει σε φιλαράκια του ο κάθε Υπουργός. Αυτές οι λαμογιές μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Μην τις καλύψετε και εσείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ma posos erasitexnismos poia ?
    toso autosxediasmos ?
    tosh elleipsi paramikrou sxediasmou?
    Giati ?

    kai kapoios na tous pei oti to AccomModation 8elei duo M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γνωρίζω πως δημιουργήθηκε με εθελοντική εργασία, αναρωτιέμαι όμως γιατί το portal το υπογράφει η greekgeeks; Είναι άδικο και αντιδεοντολογικό για τους ανθρώπους που εργάστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε καθηγητά (είχα την τιμή να σας έχω στο B.U.)

    Δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω μαζί σας.

    Έχει 'μαλλιάσει η γλώσσα μας' να φωνάζουμε στα συνέδρια και στα σεμινάρια ότι το website είναι η 'βιτρίνα' του προϊόντος ή της υπηρεσίας, και στην προκειμένη περίπτωση, το μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα της Ελλάδας, τον Τουρισμό, τον αντιμετωπίζουμε με ... 'μια προσπάθεια 28 ημερών' και ... με 'ελάχιστους ανθρώπους'.

    Είναι τόσα πολλά πράγματα που μπορεί να γράψει κάποιος, και ειλικρινά η απορία μου είναι (χωρίς να θέλω να χαρακτηριστώ κακεντρεχής), αν όσοι ασχολήθηκαν με το project έχουν δει αντίστοιχες προσπάθειες χωρών του εξωτερικού.

    Με μια πρώτη ματιά, το site έχει πάρα πολλά κενά ('αέρα'), δεν έχει Home Button, οι φωτογραφίες και τα κείμενα δεν είναι σορταρισμένα για να είναι καλαίσθητο, ο συνδυασμός των θαλασσί fonts στο λευκό background κάνει την ανάγνωση πολύ δύσκολη, το site δεν είναι Search Engine optimized, θέλει πάρα πολύ περιεχόμενο, θέλει πάρα πολλά multimedia, πρέπει να δώσετε sociality πάνω στο site (comments επισκεπτών, όπως π.χ tripadvisor), χρειάζεται επειγόντως καλύτερο navigation, δεν είναι W3C compatible... δεν, δεν, δεν...

    Θα με συγχωρέσετε, αλλά κανένας επαγγελματίας δεν θα επέτρεπε να σηκωθεί η ιστοσελίδα του, αν είχε όλα τα παραπάνω λάθη/παραλείψεις.

    Αν το deadline σας ήταν η 1η Απριλίου, για να μας κάνετε ένα ωραίο αστείο. Τα καταφέρατε. Αν θέλετε όμως, να κάνετε κάτι στα σοβαρά, τότε αλλάξτε το deadline σε μέσα Ιουνίου, και προσπαθήστε να κάνετε πιο αξιόλογο και κυρίως πιο επαγγελματικό.

    Καλή μέρα και καλό μήνα να έχετε.

    υ.γ. Για να μην γίνω ισοπεδωτικός, απλά να υπερθεματίσω υπέρ των εθελοντών που εργάστηκαν στο project.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί έχει υπογραφή "created by Greekgeeks S.A." απορία που εκφράστηκε και από τον Sykofantis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πάρα πολύ ωραίο site, ανάλογα και με τα resources. απλό, συγκεκριμένο, social media oriented, οπως πρέπει, και με χρώμα ... ελληνικό. Up the irons και συνεχίστε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για ακόμα μια φορά φαίνεται καθαρά οτι ο Έλληνας είναι Έλληνας …

    Για μια χώρα με περιοχές που στηρίζονται καθαρά στον τουρισμό, είναι απαράδεκτο να έχουμε τέτοια ιστοσελίδα …

    Αυτοί που πέρνουν αποφάσεις, και ακόμα χειρότερα αυτοί που το κατασκεύασαν δέν έχουν ιδέα απο τουρισμό …

    ας κάνουν μια βόλτα απο ιστοσελίδες άλλων χωρών να δούν τι ιστοσελίδες έχουν, και ας μήν είναι τόσο τουριστικές χώρες σαν και εμάς …

    Ας δουν για παράδειγμα την ιστοσελίδα http://www.visitlondon.com/ , και να μας πούν πόσα χρόνια μπροστά είναι … και ας μήν είναι και απο τις καλύτερες που υπάρχουν στο internet …

    Ευχαριστούμε τους αρμόδιους που για ακόμα μία φορά υποβαθμίσανε την χώρα μας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το portal όντως είναι ερασιτεχνικό και 28 μέρες είναι πολύς καιρός (με ένα wordpress γινόταν σε 5 ) στον οποίο μια καλή ομάδα θα μπορούσε να κάνει θαύματα. Το συνολικό social media που επισημαίνεται σαν concept είναι στην σωστή κατεύθυνση ενώ θέλει πολύ υποστήριξη. Επιπλέον είναι μισή μέρα δουλειά.

    Anyway θεωρώ την προσπάθεια καλή στο ίδιο μήκος κύματος και ερασιτεχνισμού με το opengov αλλά το σημαντικό από όλο αυτό είναι ότι ευελπιστώ να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά όπως ακριβώς έκανε και το opengov.

    Τουλάχιστον και θα βάλει στο παιχνίδι την Ελληνική τουριστική βιομηχανία ώστε να ζητάει κάτι ακόμα πιο ολοκληρωμένο και σε DMO επίπεδο.

    Στην πορεία θα χρειαστεί και professional help ειδικά στο κομμάτι του internet marketing!!!



    @sykofantis man η greekgeeks είχε το έργο του επανασχεδιασμού χρόνια τώρα, μια πονεμένη ιστορία από τις πολλές με τα υπερτιμολογημένα έργα του Γ ΚΠΣ.


    Επιπλέον, ρίξτε και μια ματιά εδώ πριν το θεωρήσετε feature complete το portal του EOT
    http://www.noupe.com/showcases/showcase-of-tourism-website-designs.html με PR 7 σημειωτέον και σκεφτείτε και λίγο το mobile.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από την ασχήμια και την μη-λειτουργικότητα που υπήρχε μετά τα εκατομμύρια Ευρώ των προηγούμενων συμβάσεων, βλέπουμε ένα απλό, λειτουργικό και καλαίσθητο site με μηδενικό κόστος.
    Να με συγχωρήσετε καθηγητάδες και μαθητές, αλλά αυτό είναι τεράστια πρόοδος στην παρούσα συγκυρία. Αν όχι εξαιρετικό δείγμα γραφής.
    Αν έχετε κάποιες προτάσεις για βελτίωση ή εθελοντική προσφορά, νομίζω ότι τα παιδιά είναι ανοιχτά και για τα δύο.
    Υ.Γ.: είναι προφανές ότι στο BU δεν ακούσατε το “All Chiefs and no Indians”... Λογικό. Τα χαιρετίσματα μου στον διάδοχο Παύλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @c.alexacos man μιλάμε για το site του ΕΟΤ όχι για το site του ψιλικατίδικου της γειτονιάς σου, για να γίνει εθελοντικά!! Έλεος δηλαδη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. BTW αυτή την στιγμή σκάει το JBOSS portal του ΕΟΤ!!! Ένα URL που βρίσκεται σε όλα τα offline και online campaigns του ΕΟΤ σε όλο τον κόσμο! Έλεος και ήμαρτον μαζί ρε παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδιά, έτσι πρέπει να γίνει το site! ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ! Όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα. Ένα site για να το αγαπήσει ο κόσμος πρέπει να συμμετέχει σ` όλα τα στάδια, και σχεδιαστικά και στο περιεχόμενο.

    Περιμένω να δοθεί δυνατότητα να κάνουμε αιτήσεις εθελοντισμού είτε ως απλοί σύμβουλοι σχεδίασης (αν έχουμε λίγες γνώσεις) είτε συγγραφείς άρθρων (για να γράψουμε ή να δείξουμε το τόπο μας). Αν μοιράσουμε ρόλους και αφιερώσουμε λίγες στιγμές θα κάνουμε θαύματα.

    Έχουμε μάθει να (κατά)κρίνουμε εύκολα μια προσπάθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παιδιά χωρίς να θέλω να σας απογοητεύσω αλλά το site δεν είναι καλό.
    Αν και προσωπικά προτιμώ τα απλά και λειτουργικά sites, ωστόσο εδώ υπάρχει σοβαρό θέμα κυρίως στον σχεδιασμό και την καλαισθησία.
    Το site θα πρέπει να εκπέμπει την ομορφιά της χώρας μας(ξέρω είναι δύσκολο.)
    Προτείνω επίσης να δημιουργήσετε και ένα διαγωνισμό εθελοντικής δημιουργίας video και φωτογραφίας που θα προβάλλει τοπία της χώρας μας και στον οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν Έλληνες και αλλοδαποί.

    Με τον τρόπο αυτό θα πραγματοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα τουριστική καμπάνια για την Ελλάδα και θα αποκτήσετε χρήσιμο υλικό gia to site.

    Προσπαθήστε λίγο περισσότερο και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Παρακολουθήστε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό για τα λευκά¨Ορη της Κρήτης, που επιμελήθηκαν 2 Γερμανίδες παρακαλώ.
    Τέτοιες δουλειές θα πρέπει να υπάρχουν στο site και για ολόκληρη την Ελλάδα.

    http://vimeo.com/10654719

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. http://vimeo.com/10654719

    Τέτοιες προσπάθειες θέλουμε... Επιβάλετε το visit Greece να επικοινωνήσει και να ζητήσει συνεργασία μαζί της (εθελοντικά ή όχι).

    Άσε που τέτοιο υλικό αν συγκεντρωθεί μπορούμε να διαφημίσουμε τη χώρα μας και με HD δορυφορικό κανάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @c.alexacos

    Θα σου απαντήσω προσωπικά, γιατί καταφέρθηκες εναντίον μου και εναντίον του καθηγητή. Είσαι ο μοναδικός σε όλα τα σχόλια που έκανε κάτι τέτοιο, αντί να γράψει την γνώμη του, για την δουλειά.

    Προφανώς,είσαι της λογικής 'Το μη χείρον, βέλτιστον', αν κρίνω από την απόψη σου για 'εξαίρετο δείγμα γραφής' στην υπάρχουσα δουλειά. Πρόβλημα σου.

    Εγώ έγραψα τι δεν μου αρέσει, κρίνοντας το και επαγγελματικά (που προφανώς δεν μπήκες στην διαδικασία να διαβάσεις προσεκτικά, αν λάβω υπόψην το 'αν έχετε να κάνετε προτάσεις').

    Επαναλαμβάνω και τονίζω ότι ένα τόσο σοβαρό Project δεν είναι υπόθεση εθελοντισμού. Δεν είναι OpenGov, που θα μπούμε και θα ανταλλάξουμε απόψεις, λες και είναι blog.

    Το VisitGreece είναι η ΒΙΤΡΙΝΑ της Ελλάδας στον κόσμο. Πρώτα το βάζεις κάτω, το μελετάς, βλέπεις τον ανταγωνισμό, συγκεντρώνεις τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και όλα τα διαθέσιμα εργαλεία που έχεις, και αφού ορίσεις τα specs αυτού του τόσο σύνθετου έργου, και το σηκώσεις online, απευθύνεσαι στο κοινό εθελοντικά να το γεμίσει με περιεχόμενο. Έτσι έχεις μια άρτια και επαγγελματικά δουλειά που ταυτόχρονα αποκτάει και το απαραίτητο sociality.

    Για να στο πω και στην δική σου γλώσσα, μιας και είσαι αρχιτέκτονας (όπως δηλώνεις στο blog σου).

    Πρώτα φτιάχνεις τα κτίρια για τους Ολυμπιακούς, χρησιμοποιώντας επαγγελματίες (βλ. Καλατράβα) και μετά βάζεις τους εθελοντές να τα προσέχουν και να τα συντηρούν. Δεν βάζεις τους εθελοντές να στα φτιάξουν, γιατί γίνεται πύργος της Βαβέλ.

    Και δυο μικρές παρατήρησεις, για τις ειρωνείες σου.

    - Το BU, που ειρωνεύτηκες, είναι Σύμβουλος του Ελληνικού κράτους για θέματα τουρισμού, και από τα ελάχιστα Πανεπιστήμια με ένδειξη 'Excellence' στον συγκεκριμένο τομέα.
    - Εγώ είμαι ένας ασήμαντος. O καθηγητής Μπούχαλης ανήκει στο Top-5 των αυθεντιών παγκοσμίως, σε θέματα τουρισμού. Αναζήτησε τον, στο Google πρώτα, και πάταξε τον δε. Είναι κρίμα να γίνεσαι και εσύ, σαν και αυτούς τους Ελληνάρες, που μόλις ακούσουν για κάποιον πετυχημένο ομοεθνή τους επιστημόνα, αμέσως κοιτάζουν να τον εκμηδενίσουν.

    υ.γ. Συγνώμη από τους διαχειριστές και τους αναγνώστες για την κατάχρηση του χώρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ένα site σαν το visitgreece.gr δεν κατασκευάζεται από το γραφείο.
    Η επιτυχία βρίσκεται κατά 90% στο υλικό που θα χρησιμοποιηθεί και μόλις 10% στο webdesign.
    Επικοινωνήστε άμεσα με την Christine Schmitthenner που σας πρότεινα παραπάνω, αν και δεν την γνωρίζω προσωπικά, είμαι σίγουρος ότι θα είναι τιμή της να βοηθήσει εθελοντικά και τιμή μας να την χρησιμοποιήσουμε.
    Μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την http://www.pacificpictures.net/ δείτε δουλειά τους εδώ http://vimeo.com/1668057
    Για τις φωτογραφίες ζητήστε την εθελοντική βοήθεια του Χρήστου Δράζου, http://www.drazos.gr/
    Έχετε μόλις 30 μέρες χρόνο να δουλέψετε σκληρά,πάρτε τα βουνά,τα λαγκάδια, τις λίμνες, τα ποτάμια, και τις παραλίες της χώρας φαλάγγι και να μαζέψετε υλικό.
    Ζητήστε από τον ελληνικό στρατό να σας παρέχει ένα ελικόπτερο για ταχύτητα στις μετακινήσεις και για να πραγματοποιήσετε ιδιαίτερα πλάνα.
    Το webdesign τμήμα θα πρέπει να δουλεύει ταυτόχρονα.
    Όλο το site θα πρέπει να στηθεί με χαρακτήρα 4 εποχών, η Ελλάδα χρειάζεται και μπορεί να παρέχει τουρισμό όλο τον χρόνο.

    Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. #Opentourism event http://www.facebook.com/event.php?eid=101506513226663&ref=mf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kαλη η προσπαθεια ΑΛΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ Η
    ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η Μ Α Ν Η ΤΟ ΓΥΘΕΙΟ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δείτε μόνο αυτό http://www.tnvacation.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπραβο για την προσπαθεια αλλα ειναι παρα πολυ μετριο.Μου ειναι τοσο δυσκολο να βρω αυτο που θελω.ειναι δυσκολο στην πλοηγηση αλλα και φτωχο σε υλικο. Δειτε κανενα ξενο να παρετε ιδεες. συνεχιστε την προσπαθεια.σας ευχομαι να βελτιωσετε οσο περισοτερο γινεται την σελιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κάθε νομός (δήμοι) έχει φτιάξει τουριστικούς οδηγούς (άσε πόσα χρήματα φαγώθηκαν σε αυτούς). Πάντως υπάρχουν και μάλιστα σε πολλούς είναι γραμμένες με δύο γλώσσες. Έχω αρκετούς και μπορώ να τους ανεβάσω αλλά θεωρώ πως είναι παράνομο να το κάνω χωρίς την άδεια των δήμων. Στείλτε επείγον έγγραφο για να σας τους δώσουν επίσημα ως υλικό για το site. Κάντε το τώρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου http://www.visitkythera.gr για να αντλήσετε πολλές ιδέες. Είναι ένα παράδειγμα εφαρμογής σε ένα τόπο, αλλά σε επίπεδα εθνικών ιστότοπων όπως της Νέας Ζηλανδίας, της Αυστρίας και της Σουηδίας. Ευχομαι να μου δοθεί η ευκαιρία να σας βοηθήσω με ότι μέσο διαθέτω
    Ιππόλυτος Πρέκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το site είναι καλό αλλά θα μπορούσε να είναι καλύτερο όταν μάλιστα έχει να κάνει με την προβολή του μοναδικού ίσως εξαγώγιμου προϊόντος της χώρας.

    Επιπρόσθετα θα ήθελα να σημειώσω ότι η κατασκευή του είναι βασισμένη σε "κλειστό" cms (Vignette) της εταιρείας GreekGeeks. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτή η επιλογή την στιγμή που κάλλιστα θα μπορούσε να υλοποιηθεί σε Joomla με εξίσου καλό ή και καλύτερο αποτέλεσμα...και ίσως να μην χρειαζόταν στην τρέχουσα προκήρυξη του ΕΟΤ για μετατάξεις να αναφέρεται ως επιπρόσθετο προσόν η γνώση του εν λόγω cms..;-) (βλ. http://www.gspa.gr/%289712669479184252%29/eCPortal.asp?id=4214&nt=19&lang=1&pID=3763)

    Καλή επιτυχία στην ομάδα διαχείρισης η οποία πιστεύω ότι θα βελτιώσει το site σε τομείς που πάσχει τους οποίους εύστοχα παρατήρησαν οι προηγούμενοι σχολιαστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Θέλω να κάνω το web site. Αναρωτιέμαι πόσο κοστίζει;
    Web Tasarımı Fiyatları

    ΑπάντησηΔιαγραφή